Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Εταιρικό Προφίλ

Τέλη του ‘77 τέσσερις φίλοι από το Αιγάλεω (Παναγιώτης Μουμτζίδης, Κωσταντίνος Βαλαμίδης, Δημήτριος Μητσάκης και Γεράσιμος Νασόπουλος) με όραμα και φιλοδοξίες, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

Έτσι δημιουργούν τον Μάρτιο του 1978 την ομόρρυθμη εταιρεία (Ο.Ε.) λιανικής πώλησης υποδημάτων, με τον διακριτικό τίτλο ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ και ιδρυτή τον Παναγιώτη Μουμτζίδη. 

Ήταν το πρώτο μεγάλο κατάστημα της περιοχής, το οποίο πουλούσε ποιοτικά υποδήματα για όλη την οικογένεια (family shop) στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 
 
Το 1994 όμως αλλάζει μορφή και από Ο.Ε. γίνεται ατομική επιχείρηση με τον ίδιο διακριτικό τίτλο και δραστηριότητα, αλλά με διαφορετική επωνυμία "Γεώργιος Π. Μουμτζίδης".
 
Από τότε μέχρι σήμερα το κατάστημα συνεχίζει να λειτουργεί προσφέροντας μοναδικά σχέδια και υπηρεσίες στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής.
 
ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ (Yperagora Shoes)
100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.